Onafhankelijke bouwkundige keuring

Onafhankelijke bouwkundige keuring

Onafhankelijke bouwkundige keuring in Amersfoort en omgeving. Wij werken puur alleen voor u en in uw belang.onafhankelijke bouwkundige keuring

Wie zijn wij?

Wij zijn een full-service woninginspectiebedrijf dat al meer dan 15 jaar in bedrijf is. Ons doel is om huizenkopers en verkopers een efficiënt inspectierapport te bieden dat hen perfect inzicht biedt in hun huis, woning of eigendom.

Onafhankelijke bouwkundige keuring in Amersfoort streeft ernaar klanten gemoedsrust te geven door hen alle tools te bieden die ze nodig hebben om de huidige en toekomstige toestand van een woning duidelijk te begrijpen. We zijn ook van mening dat het onze plicht is om alle huiseigenaren bewust te maken van alle gevaren of risico’s voor hun gezondheid of financiële investeringen.

Wij zijn erop gericht om onze klanten te helpen het best mogelijke thuisinspectieproces mogelijk te maken. We zijn hier niet om u bang te maken of dingen te compliceren. Ons uitgebreide en gemakkelijk te begrijpen rapport is ontworpen om u te helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing over de aankoop van uw huis.

Onafhankelijke bouwkundige keuring in Amersfoort gelooft in transparantie, dus als we weglopen, zijn er geen vragen onbeantwoord.

Nadat uw aanbod om een ​​huis te kopen in een contract omgezet wordt, begint het proces van het bijna eindeloos controleren van punten.
Er zijn veel noodzakelijke kosten, zoals makelaars- en advocatenkosten en het totaal van deze uitgaven kan ertoe leiden dat u op zoek bent naar manieren om elders geld te besparen.

U kunt in de verleiding komen om de bouwkundige inspectie en de factuur van 400-500 euro over te slaan, maar er zijn goede redenen waarom u een bouwkundige keuring zou moeten laten uitvoeren.

Onafhankelijke bouwkundige keuring

Een kwaliteitsinspectie kan belangrijke informatie over de toestand van een huis en zijn systemen onthullen. Dit maakt de koper bewust van welke kosten, reparaties en onderhoud de woning onmiddellijk nodig kan hebben, en met de mettertijd. Als een koper zich niet op zijn gemak voelt met de bevindingen van de woninginspectie, biedt dit meestal nog een laatste mogelijkheid om terug te gaan uit het aanbod om te kopen (deze stap is belangrijk bij de aankoop van een woning, omdat dit u duizenden bespaart.

Een huisinspectie door onafhankelijke bouwkundige keuring in Amersfoort kan veiligheidsaangelegenheden zoals radon, koolmonoxide en schimmel detecteren, waarvoor op alle huizen moet worden getest. Zorg ervoor dat je contract voor het kopen van een huis aangeeft dat dergelijke gevaren moeten worden gedetecteerd, je hebt de mogelijkheid om het aanbod tot kopen te annuleren.

Een huisinspectie kan onthullen of kamers, veranderde garages of kelders zonder een juiste vergunning zijn voltooid of niet volgens de code zijn verlopen. Als een huis illegale kamertoevoegingen heeft die niet zijn toegestaan, heeft dit invloed op de verzekering, belastingen, bruikbaarheid en vooral de totale waarde. In essentie koopt een koper iets dat juridisch niet bestaat. Zelfs nieuwe huizen met systemen die niet zijn geïnstalleerd om te coderen, worden het financiële “probleem” van de nieuwe huiseigenaar om te herstellen (en te financieren). (Het huis voor verkoop/aankoop moet slagen voor inspectie.

Huisinspecties zijn nog belangrijker als u een “zoals het is” afgeschermde woning koopt. Woningen die zijn aangehouden, ontwikkelen vaak gevaarlijke schimmelproblemen, die kostbaar zijn om te herstellen en gezondheidsrisico’s met zich mee brengen. Het is voor huisinspecteurs gebruikelijk om te ontdekken dat koperen afvoerleidingen en buitencompressoren zijn verwijderd uit afgeschermde eigendommen door mensen die voor geld koper naar recyclers proberen te verkopen.