Bouwtechnische keuring Amersfoort

Bouwtechnische keuring Amersfoort

Bouwtechnische keuring Amersfoort: het inspecteren van de fysieke conditie van een woning, is een belangrijk onderdeel van het aankoop proces. Wij adviseren dit op te nemen in een voorlopig koopcontract als voorwaarden om, indien ernstige gebreken aan het licht komen, de mogelijkheid te hebben het voorlopig koopcontract te kunnen ontbinden.

bouwtechnische keuring amersfoort

Onze onafhankelijke professionele bouwkundige inspecteurs checken een woning op defecten en storingen in de structuur van een gebouw, alle systemen en componenten, zoals dak, sanitair, elektriciteit, verwarming, vloeren, verf, ramen en deuren, maar ook sporen van eventueel aanwezige houtrot of andere soortgelijke schaden.

Bouwtechnische keuring Amersfoort

Ons advies is om niet te vertrouwen op een eventueel inspectierapport die de verkopende partij u kan overhandigen. U weet niet welke bouwkundige inspecteur de woning heeft gecontroleerd. U zit uiteindelijk niet te wachten op problemen of hoge kosten achteraf.

Als koper van een woning wilt u een professioneel bouwkundig inspecteur die doortastend is en vasthoudend.
Dit zal niet de inspecteur zijn die uw makelaar u bijvoorbeeld voorstelt. De makelaar heeft een financieel belangt bij uw koop en kan een inspecteur voorstellen die niet op ieder klein dingetje let.

Waarom kiezen voor bouwtechnische keuring Amersfoort?
Wij inspecteren alles van een woning, van fundering tot nok, binnen en buiten.
U krijgt een uitgebreide rapportage over de bevindingen van de inspecteur.
Dit rapport zal u binnen twee werkdagen, inclusief foto’s, worden toegestuurd per email.