Bouwkundig onderzoek Amersfoort

Bouwkundig onderzoek AmersfoortBouwkundig onderzoek Amersfoort

Bouwkundig onderzoek Amersfoort is iets wat men eigenlijk zou moeten doen voordat een huis aangekocht wordt.
Dit wordt uitgevoerd door onze onafhankelijk, professioneel bouwkundig inspecteur.

Een huis kopen is al duur genoeg, dus u zit niet te wachten op extra kosten zodra u de woning betrekt.

Een woning inspectie is belangrijk omdat het gebruikt kan worden als onvoorzien in uw aankoop.

Dit ‘onvoorzien’ geeft weer dat als er gewichtige defecten aan het licht komen tijdens een inspectie, u altijd het koopcontract kunt ontbinden, zonder extra kosten, binnen een bepaalde tijd. Wel dient u dit opgenomen te hebben in het voorlopig koopcontract en dienen de gebreken, die een woning heeft, behoorlijk serieus te zijn om het koopcontract op deze gebreken te ontbinden.

Bouwkundig onderzoek Amersfoort

Onze inspecteurs zijn ervaren, capabel en doortastend. Een goed inspecteur dient bepaalde componenten van een woning die u wil aankopen, te controleren en dan een rapport uit te brengen voorzien van haar/zijn bevindingen.
Een typische bouwkundige keuring neemt 2-3 uur in beslag. U dient aanwezig te zijn tijdens de inspectie, ook om de bevindingen van een inspecteur te vernemen en, indien nodig, vragen te stellen. Ieder probleem die een inspecteur aan het licht brengt, is voor u beter te begrijpen als de inspecteur u dit laat zien.

Een goede bouwkundige inspecteur vertelt u ook alles rondom het onderhoud dat u op korte en lange termijn kunt verwachten. Dit helpt u speciaal enorm indien het de eerste woning betreft die u koopt.