Bouwkeuring Amersfoort

Bouwkeuring Amersfoort

Bouwkeuring Amersfoort voor verschillende typen keuringen, zoals:

In details gemaakte rapportage over de feiten van een woning, zie voor meer info de pagina bouwtechnische keuring Amersfoort.Bouwkeuring amersfoort

Bouwkeuring Amersfoort: Meeloop  bouwkeuring:

Een meeloop bouwkeuring is vergelijkbaar met een bouwkeuring, maar er wordt geen rapportage uitgewerkt. U zou dus zelf aantekeningen kunnen maken en deze meenemen in onderhandelingsprijs.
Meeloop keuring is een uitstekende keus bij jonge woningen en bedrijfspanden van ca. 10 jaar jong.

NHG bouwkundige keuring:

NHG (Nationale Hypotheek Garantie):

Onder voorwaarden kunt u voor een NHG in aanmerking komen. Hier komt er een NHG bouwkeuring aan te pas, daar uw bank of geldverstrekkers een NHG keuring als eis stellen.

NHG keuring kan dan een grote rol spelen in het verkrijgen van uw NHG hypotheek.

Aankoopkeuring huis / Aankoopkeuring appartement:

Gaat u een huis kopen? Dan kunt u altijd een voorwaarde opnemen in uw voorlopig koopcontract zodat bij veel gebreken u af kunt zien van de koop. Dus u neemt de aankoopkeuring als een voorwaarde op in uw koopakte.
Dit type keuring doet u voor uzelf omdat u zeker wil weten dat u geen kat in de zak koopt. Hiernaast bent u te allen tijde onderzoek plichtig volgens de Nederlandse wet. Dus u probeert op deze manier vele risico’s uit te sluiten.

Voor-opleveringskeuring nieuwbouw:

Aannemer is klaar met zijn werk en heeft u op de hoogte gesteld? Dan wordt de woning of een bedrijfspand goed nagelopen en worden bouwfouten, gebreken, e.d. aan u gerapporteerd. Onze bouwkundige heeft veel ervaring hiermee. Hiernaast voorziet onze bouwkundige u van advies over onderhoud, onderhoudskosten en verbouwingsplannen, alsmede de haalbaarheid hiervan.

Bouwkeuring Amersfoort

Voordat een verbouwing of renovatie klaar is, gaan wij controleren of alles volgens contract en het bouwbesluit uitgevoerd is.

Zodoende krijgt u een goed beeld van de kwaliteit van de verbouwing of de renovatie een uw woning of bedrijfspand.

Tip: schakel een deskundig bouwspecialist in tijdens de bouw of verbouw van uw woning/bedrijfspand) voor meerdere fases zodat u risico’s kunt uitsluiten bij een geschil.

Mutatie keuring bedoelt voor huurders en verhuurder

Een mutatie keuring gebeurt voor het als nieuwe huurder of andere woning gebruiker betrekken van een woning. Tijdens de overdracht of de oplevering aan een nieuwe huurder is het aan te bevelen de staat van een pand of woning vast te stellen door een bouwkundige. Dit wordt door aan de hand van een uitgebreide rapportage gemaakt zodat er geen onenigheden ontstaan als de overdracht tot het verleden behoort. Gebreken worden in kaart gebracht door onze onafhankelijk bouwkundig adviseur.

Groot Project keuring:

Voor instellingen, organisaties, diensten volkshuisvesting, woningbouwverenigingen, investeerders, beleggers, bankinstellingen en andere vastgoed organisaties doen wij vele keuringen voor hun complex en wijk. Onze dienst wordt dan afgestemd op de wensen van onze klanten.

Ook doen wij inspectie om na te gaan of de werkelijke toestand van een pand aan de eisen van het bouwbesluit nog voldoet in verband met het meer jaren onderhoudsplan. Door onze inspectie kan het verschil erin boven water komen.

Bouwkeuring tijdens de bouw:

Tijdens de bouw keurt bouwkundige keuring Amersfoort ook, bijvoorbeeld het vlechtwerk voordat beton gestort kan worden, maar ook kan de beton kwaliteit geïnspecteerd worden, alsmede de eisen die daaraan gesteld worden. Uitzetten van een bouwkavel, of dit wel volgens tekeningen uitgevoerd wordt, alsmede kalanderen van de heipalen.